IZOLATY

Izolat białka serwatkowego jest wytwarzany z pasteryzowany z serwatki po usunięciu niebiałkowych składników. Serwatka jest produktem ubocznym w wytwarzaniu sera. Gdy wystarczająca ilość niebiałkowych składników usuwa się - uzyskany materiał białkowy zostaje wysuszony. Izolat WPI ma łagodny smak, zgodnie z zaleceniami American Dairy Products Institute. W porównaniu do stężonego białka serwatki, izolat białek serwatki ma wysoką zawartość białka i mało, jeśli w ogóle, zawiera tłuszczu i laktozy, zgodnie z National Dairy Rady. Izolat WPI jest kompletnym białkiem, zawierającym wysokie aminokwasów o rozgałęzionym łańcuchu.
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 29

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Extensor IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO 97% 3 x 1000 G
    Teraz tylko 330,00 zł Cena 357,00 zł
  2. Extensor IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO 97% 1000 G
    Teraz tylko 109,00 zł Cena 129,00 zł
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 29

na stronę
Ustaw kierunek malejący