IZOLATY

Izolat białka serwatkowego jest wytwarzany z pasteryzowany z serwatki po usunięciu niebiałkowych składników. Serwatka jest produktem ubocznym w wytwarzaniu sera. Gdy wystarczająca ilość niebiałkowych składników usuwa się - uzyskany materiał białkowy zostaje wysuszony. Izolat WPI ma łagodny smak, zgodnie z zaleceniami American Dairy Products Institute. W porównaniu do stężonego białka serwatki, izolat białek serwatki ma wysoką zawartość białka i mało, jeśli w ogóle, zawiera tłuszczu i laktozy, zgodnie z National Dairy Rady. Izolat WPI jest kompletnym białkiem, zawierającym wysokie aminokwasów o rozgałęzionym łańcuchu.
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 22

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Extensor IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO 97% 3 x 1000 G
    Teraz tylko 330,00 zł Cena 357,00 zł
  2. 7Nutrition NATURAL WHEY ISOLATE 90 2000g
    Teraz tylko 185,00 zł Cena 199,00 zł
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 22

na stronę
Ustaw kierunek malejący